090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Onlinebokning

– Återkommande kund

Boka tid när det passar dig. Du börjar med att registrera dig och därefter är det bara att logga in, välja frisör, behandling och tid.
Observera att avbokning sker minst 12h i förväg. (24h vid avbokning på nätet) Ej avbokad tid debiteras med 75% av behandlingskostnaden.
Kort hår är till öronen, mellan är ovanför axlarna och nedanför axlarna räknas som långt hår. Extra långt är nedanför bysten eller ett väldigt tjockt hår. Samtliga priser är från och beroende på färgåtgång (hårtjocklek) och avancemang.

Vi vill att du får rätt behandling utifrån ditt utgångsläge och önskat resultat, vilket ibland kan vara svårt att veta för dig som kund. Större förändringar, tex avfärgningar, kan ej bokas online – kom istället förbi på en kostnadsfri konsultation. Eftersom vi är måna om både din samt vår egen tid – boka hellre en för lång tid än en för kort och skriv gärna en kommentar vad du vill göra för något. Är du osäker passar det bäst att komma förbi salongen eller lyfta telefonen första gången du gästar oss.