Crew

Vi är tre kreatörer som gillar vårt jobb – och varandra! Vi hjälps åt så att du som kund ska känna att du får bästa möjliga service. Vårt mål är att du ska längta hit, ha roligt och njuta av din stund i stolen, för att sedan lämna oss med ett leende på läpparna. Då är allt som det ska!

 

 

14140_5_9668_t9z_stylingcrewUlrica Dahlberg, frisör

På Jobbet:

Jag inspireras av alla härliga kunder och mina fina kollegor. Att åka på kurs, både på salong hemma och resa iväg, är alltid roligt! Trots många år i branschen känner jag ändå att jag utvecklas och lär mig nya saker varje dag.

På Fritiden:

Läser gärna böcker och följer med på barnens äventyr – innebandy (Dalen Div 2) och konståkning. På vintern spenderas gärna tid i fjällen.

 

 

 

Style: "sandro umea"Maria Olovsson, frisör

På Jobbet:

Jag gör rakpermanenter på långhåriga hårdrockare, sätter in rosa extensions på Umeås coolaste ekobonde, klipper klassiska pager och trollar bort gråa strån på alla som vill känna sig tio år yngre. Min egna blyga frisyr till trots, så kreerar jag mer än gärna allt mellan himmel och jord. Kan jobba snabbt om jag lägger den sidan till, men helst ska du inte ha bråttom när du sätter dig i min stol. Långsam, men noggrann.

På Fritiden:

Hoppar jag ut ur flygplan, lyfter skrot och cyklar omkring på min Skeppshult. (Vinka om du ser mig!)

 

 

 

Style: "sandro umea" Elsa Hofverberg, frisör

På Jobbet:

Jag är en allätare som tar mig an nya uppdrag med ett leende på läpparna. Har ofta nya idéer och inspireras mycket av er kunder. Det finns ingen utmaning som är tråkig!

På Fritiden:

Tar jag gärna en second hand-runda, lyssnar på musik och går på konsert. När tid och pengar finns passar jag på att resa.

 

 

 

 

 

 

© Copyright Styling crew – din frisör i Umeå