Produkter

 

Våra märken

Redken kombinerar lång erfarenhet av vetenskapligt fokus med inspiration från branschens bästa utbildare och frisörer. De har en trendkänslighet som ger Redken en självklar plats i våra hyllor.

Vård, styling & färg.

 

 

 

 

 

 

KEVIN.MURPHY – mode, miljö och teknologi

Mode

KEVIN.MURPHY, grundaren av märket med samma namn, är en erkänd catwalk- och sessionstylist. Hans verk har prytt omslag på modemagazin som Vogue, mademoiselle, Figaro, Elle och Marie Claire. Han anlitas flitigt av filmstjärnor som Cate Blanchett, Selma Blair, Naomi Watts och Katie Holmes.

Miljö – alla kan vi göra skillnad!

KEVIN.MURPHY försöker att hitta alternativ som gör det mer miljövänligt och renare att tillhandahålla produkter till världens frisörer och kunder. Alla produktförpackningar är återvinningsbara och produkterna är paraben- och sulfatfria. Allt för att vi som frisörer samt Du som kund helt ska känna dig trygg och säker med att använda produkterna. Nu kan vi dessutom stolt meddela att KEVIN.MURPHY är ett PETA-godkänt företag!

Teknologi

Produktserien är skapad av en enkel filosofi, att alltid använda essentiella oljor som stimulerar alla dina sinnen. Essentiella oljor verkar avslappnande och har en vårdande effekt på hårbotten.

Vård & styling.

 

Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige. För att garantera dig kvalitet och service hittar du därför Goldwells produkter hos frisörer – och bara där!

 Färg, vård & styling.

 

d:fi

 

 

 

 

 

D:fi är en produktserie som kompletterar det oförutsägbara modet som hela tiden ändrar sig. Namnet d:fi kommer från ordet modify (ändra). Seriens utgångspunkt har sedan lanseringen varit att tillåta användaren, utifrån en enkel produktserie, att ändra sitt utseende, sin attityd och sin livsstil.

Styling & vård.

 

American Crew är vårt märke som enbart vänder sig till män. Att förstå och tillfredsställa hans behov är deras ledmotiv. Ett uppskattat märke med ett brett utbud.

Styling & vård.

 


Orofluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. Passar alla hårtyper och sveper in håret i ren lyx. Den innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj.

Vård & styling.

revlon-logoo

 

 

 

revlon

 

 

 

 

 

 

 

nutri-color-creme_tub

 

Vård.

 

Toupema Belgal är vår leverantör av löshår samt skötselprodukter. Toupema Belgal håller en hög standard och känns för oss som ett självklart val att jobba med.

Extensions.

– världens mest sålda stylingprodukt för tunnhåriga!

Toppik hjälper både män och kvinnor att dölja håravfall. Den får sina unika egenskaper tack vare tillverkningsprocessen där man ger fibrerna exakt rätt laddning för att binda sig till mänskligt hår. Du blir förbluffad över hur Toppik förändrar ditt tunna och färglösa hår till tjockt och tätt mitt framför dina ögon. Toppikfibrer ser helt naturliga ut och kan inte upptäckas, det börjar aldrig rinna, kladda eller färga av sig. Toppik klarar dessutom vind, regn och svettningar utan problem. Varje gång du tvättar håret försvinner Toppikfibrerna. Detta gör att du själv kan bestämma hur ofta du vill använda Toppik.

 

 

TOPPEK – schampo, conditioner och hair fattener

Produkterna innehåller keratin precis som Toppik, men även ett stort antal aminosyror. Detta gör att du får ett tjockare hår och fin lyster. Produkterna passar utmärkt att använda tillsammans med medicinsk behandling mot håravfall som t.ex. Propecia eller Regaine. De är också utmärkt komplement till laserbehandlingar och hårtransplantation.

Vård & styling.

© Copyright Styling crew – din frisör i Umeå