Behandlingar 

 

Klippning

Här ingår konsultation, härlig schamponering, klipp, styling samt råd och tips om Ditt hår och Din frisyr.

Tidsåtång: ca 1 h

 

Kreativ färg

Vår vanligaste behandling. Här jobbar vi utifrån dina önskemål, ditt hårs behov och vår kunskap för att skapa bästa möjliga färgresultat. För mer avancerade och tidskrävande behandlingar, tex. avfärgning är du välkommen in på en kostnadfri konsultation innan du bokar din tid.

Tidsåtgång: 2-5h

 

Utväxtfärg

Ifyllnad av 1-3 cm utväxt. Längderna är okej och behöver ej uppfräschning/korrigering. Behandlingen gäller ej slingor.

Tidsåtgång: 1,5-2 h

 

New Blond

En ”snabbfix” som på endast 5 minuter ljusar upp ditt hår 1-2 steg. Perfekt att göra i utväxten om du klipper dig en gång mellan slingbesöken – eller att göra på hela håret om du vill komma åt känslan av en naturlig sommarblekning. (Passar inte om du har en mörkare färgning/toning i håret/längderna.)

 

Gråhårskamouflering

Prova vår 5-minuterfärg som skapar kamoflering av gråa hår. Naturlig resultat för dig som inte vill att håret ska kännas färgat. Tvättas ur succesivt och lämnar ingen skarp utväxt.

 

Lockpermanent

De med rakt hår vill ha lockigt och tvärtom – känner du igen det? Med en lockpermanent kan du ge en form till ditt raka hår. Vi utför alltfrån stödpermanenter till de mer tidskrävande korkskruvspermanenterna.

Tidsåtgång: 2.5-4 h

 

Rakpermanent

En ”kall” behandling lugnar ett stort och lockigt hår, medan en ”varm” behandling gör håret rakt. Dessa kräver ett hår i gott skick, speciellt om du vill göra det helt rakt. Vi ser gärna att du kommer in för en kostnadsfri konsultation innan du bokar en tid första gången du gör denna behandling. Utväxten kan slätas ut tidigast efter 6 månader.

Tidsåtgång: 3-5h

 

Kerasilk Keratin Treatment – from frustated to fabolous

Upptäck den första kundanpassade långvariga keratinbehandlingen. För hår som silke – i upp till 5 månader. Med Kerasilk Keratin Treatment blir svårhanterligt och frizzigt hår enklare att sköta, lockar dämpas och hela hårstrukturen slätas ut. Tiden som läggs på styling varje dag minskar dramatiskt! Behandlingen går att skräddarsy för dig som kund då den kommer i två styrkor – en för anti-frizz och en för minskning av lockar. Ingen av dem gör håret helt rakt, men lockarna mjuknar och okontrollerade och flygiga strån blir följsamma. Denna skonsamma behandling kan göras på skadade och/eller färgade hår!

För dig som fortfarande vill njuta av ditt naturliga fall i håret – välj behandlingen för anti-frizz och låt ditt hår självtorka efter tvätt. Du kommer uppleva en mer följsam struktur, dämpad volym och mindre flygighet.

För dig som vill ha det så rakt som möjligt – välj behandlingen för utslätning. Den kommer minska din dagliga stylingtid märkbart! Låt plattången vila – skapa ett slätt hår med fön och borste.

Teknologi:
Kerasilk Keratin Treatment innehåller den nya generationens teknologi KeraShape Technology. KeraShape-teknologin består av Glyoxylsyra och utslätande ingredienser, Keratin och silkesproteiner, som skapar nya keratinbindningar och stabiliserar hårets nya form i upp till fem månader tillsammans med de medföljande hårvårdsprodukterna.

Tidsåtgång: 2-3h

 

Relax

En rakpermanent för afrohår. Vi ser gärna att du kommer in för en kostnadsfri konsultation innan du bokar en tid första gången du gör denna behandling.

Tidsåtgång: 2-3h

 

Facials

Vi erbjuder färgning av bryn och/eller fransar samt plockning av bryn.

 

Styling

Stundar stora kvällen eller vill du unna dig lite vardagslyx? Hos oss kan du boka tid för uppsättning, tvätt och fön eller styling.

© Copyright Styling crew – din frisör i Umeå