Bröllop/bal 

 

Brudfölje

Gratulerar till er som fästfolk och allt som ligger framför er! Det vore en ära att få hjälpa er att ta fram era vackraste sidor inför den stora dagen.

Vid konsultationen träffas vi och går igenom era tankar och idéer kring er look. Ta gärna med inspirationsbilder på frisyrer, foto på klänning/kostym och ta med eventuella slöja/krona/accessoarer. Vi bokar även in besök i anslutning till bröllopsdagen för att göra tex. färgning av hår, fransar och bryn, frisering av övriga familjemedlemmar.

På självaste bröllopsdagen görs din bruduppsättning medan du njuter av lättare dryck och snacks. Självklart är fästmannen välkommen in för en styling och vi erbjuder även våra tjänster till dina tärnor denna dag. Tänk dock på att boka i god tid för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till.

Tips till den blivande bruden:

Bär gärna en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen.

Det är lätt att man glömmer att äta en sådan här dag, så be gärna någon i ditt sällskap ta med eller boka leverans av lättare förtäring till er på salongen.

Priser:

Bruduppsättning 2500:-

Inför bröllopet erbjuder vi Er dessutom 15% rabatt på följande behandlingar:

  • Klippning och färgning (gäller båda i brudparet samt eventuella barn)
  • Bryn- och fransfärgning
  • Uppsättning tärnor

 

 

 

 

 

Balstyling

Vad roligt att ni ska gå på bal! Det vore en ära att få hjälpa er att ta fram dina vackraste sidor inför den stora dagen.

 

ebba4

 

Vid konsultationen träffas vi och går igenom dina tankar och idéer kring er look. Ta gärna med inspirationsbilder på frisyrer, foto på klänning och ta med eventuella accessoarer. Vi bokar även in besök i anslutning till baldagen för att göra tex. färgning av hår, fransar och bryn.

När du kommer på självaste baldagen, tänk på att bära en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen. OBS! Var ute i god tid när du bokar så att du får den tid du vill ha. Ofta är det mycket annat som ska hinnas med: smink, ombyte etc.

© Copyright Styling crew – din frisör i Umeå